Danmarks Cykke Union lettet over Ballerup Super Arena-beslutning

Dansk banecyklings hjemmebane, Ballerup Super Arena, bliver ikke valgt som vaccinationscenter for den nye coronavaccine. Arenaen var i spil til dette, men Ballerup kommune har fundet alternativ. Dette vækker glæde hos Danmarks Cykle Union.

”Vi er meget, meget lettede over, at der nu er truffet en beslutning om at bevare Ballerup Super Arena som træningsfacilitet. Vi er meget taknemmelige og på vegne af alle i dansk cykelsport vil jeg gerne rette en stor tak til Ballerup Kommune, regionen, DIF og Team Danmark for en god og konstruktiv dialog. Alle er enige om, at de sundhedsfaglige hensyn er vigtigst, og vi har appelleret til, at kigge på løsninger, hvor det sundhedsfaglige og banecyklingens fremtid kunne gå hånd i hånd,” siger Martin Elleberg Petersen, direktør i DCU.