Sverige holder et tilskuergennemsnit på over 11.000

Efter otte spillet kampe ved ishockey-VM i Royal Arena i København er Sverige noteret for et tilskuergennemsnit på 11.108. Kapaciteten i den nybygget Arena er 12.490 tilskuere i forbindelse med ishockey-VM 2018.

Lørdag spiller svenskerne semifinale mod USA. En kamp der uden tvivl vil trække svenskernes gennemsnit yderligere op. Søndag er det tid til enten finale eller bronzefinale for de blå/gule, hvilket sandsynligvis også bliver i en fyldt arena.

Næstbedste tilskuergennemsnit i turneringen har Danmark, der efter 7 kampe endte på et gennemsnit 10.653 tilskuere i Herning. Rusland er tredjebedst på tilskuerranglisten med 9.551 tilskuere i gennemsnit til deres otte kampe.

Blandt de øvrige semifinaledeltagere, ud over Sverige, er det faktisk Schweiz, der har tiltrukket flest tilskuere med et gennemsnit på 8.054. USA har gennemsnitlig tiltrukket 7.406 og Canada 7.121.