Ishockey-VM i Danmark bliver historisk

Ishockey-VM 2018 kulminerer med finalen søndag aften, men allerede inden det sidste slagskud er sendt afsted, kan formanden for Danmarks Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen, glæde sig over udsigten til et samlet tilskuertal på over en halv million. 

“Vi er i gang med at skrive historie. Ikke bare dansk ishockeyhistorie, men også historie på den måde, at aldrig før har der været så mange tilskuere til et indendørs event i Danmark. Den enorme fokus på de danske ishockey-løver har smittet godt af på tilskuertallene med masser af udsolgte kampe i Jyske Bank Boxen, men det er ikke alene Danmark, der har trukket ishockeyfans fra forårsvarmen og ind i ”kulden”. Faktisk har der samlet været flere tilskuere til Sveriges kampe end til Danmarks i gruppespillet, mens de røde lygter også har været hængt ud til flere af Tjekkiets kampe i Royal Arena. I det hele taget har VM vist sig at være lige præcis den internationale folkefest, vi havde håbet på med glade fans fra hele verden”, siger Henrik Bach Nielsen, der også glæder sig over, at den økonomiske målsætning for VM er nået.