EventsTopnyheder

DM-ugen er kommet for at blive

DM-ugen 2022, der er blevet afholdt i Aalborg 23.-26.juni, har været en ubetinget succes.

Over 200 danske mestre fra 27 af DIF’s specialforbund er blevet kåret i 47 idrætsgrene på 24 forskellige venues i og omkring Aalborg. Byen har emmet af sport, og landets bedste atleter har kæmpet i alt fra atletik til bowling.

Danmarks Idræts Forbunds formand, Hans Natorp forsikrer, at DM-ugen er kommet for at blive. Næste år afholdes DM-ugen igen i Aalborg i uge 25.

”Det har været de mest fantastiske dage i Aalborg. Alt det, vi har drømt om at skabe, er gået i opfyldelse, og DM-ugen er kommet for at blive. Det er der slet ingen tvivl om. DM-ugen har været én stor folkefest for og med vores bedste atleter, og så har der også været et fantastisk rum for uventede oplevelser. Jeg var ude og se dart i går. Det var en kæmpe fest, og det hører jeg fra rigtig mange af vores specialforbund. Deres danmarksmesterskaber har ganske enkelt været en forrygende fest i de her kulisser, og det er jeg så stolt over. Jeg glæder mig allerede til at vende tilbage igen til Aalborg næste år,” siger Hans Natorp.