Fodbold

Første Africa Cup of Nation-sejr nogensinde til Namibia

Namibia er en nation i det sydlige Afrika med lidt mere end to millioner indbyggere.

Landet fik tirsdag sin første fodboldsejr i Africa Cup of Nation nogensinde. Namibia, der er rangeret som nr. 115 på ranglisten over verdens bedste fodboldnationer, slog Tunesien 1-0 på et mål få minutter før tid af Deon Hotto. Med sejren ligger Namibia godt med i mesterskabernes gruppe E, hvor også Mali

Africa Cup of Nation spillede i disse uger i Elfenbenskysten. Det var Namibias tiende kamp i en Africa Cup of Nations slutrunde, og altså første sejr og det var første gang, der ikke blev scoret mod holdet i en kamp i turneringen.

I øvrigt spillede Youssef Msakni sin kamp nr. 100 for Tunesien, og nåede den milepæl som blot den anden spiller nogensinde for Tunesien.