Johan Larsson tilbage til Brøndby IF

Tidligere anfører Johan Larsson har i dag gennemgået det obligatoriske lægetjek og sat sin underskrift på en aftale med Brøndby IF, der løber frem til og med jul for den svenske forsvarsspiller.

Aftalen giver mulighed for, at kontrakten kan forlænges, hvis begge partner er enige.

“En tidligere anfører i Brøndby IF, som har bevist sig selv som en profil i Superligaen og været med til at vinde det første trofæ for klubben i mange år, skal der være plads til i en trup som vores. Johan har fravalgt en række andre muligheder og fulgt sit hjerte og ikke pengepungen, og vi har set en god mulighed for at få en erfaren spiller ind i truppen, der kender klubben og mange af spillerne”, udtaler fodbolddirektør Carsten V. Jensen om tilknytningen af Johan Larsson.

“Jeg er utrolig lykkelig over at være tilbage i Brøndby IF, og det føltes helt rigtigt at vende tilbage til Vestegnen. Nogle af de bedste minder fra min karriere er fra mine første fire år i Brøndby IF, så at få muligheden for at komme tilbage gør mig utrolig glad og stolt. Jeg fortryder ikke, at jeg tog chancen, da muligheden for et skifte til den bedste række i fransk fodbold opstod, men nu er jeg glad for at komme tilbage. Jeg er kommet tilbage for at gøre en forskel for klubben, og jeg glæder mig til at komme i gang”, udtaler Johan Larsson.