Hvordan streamer man Tour de France?

Dette indhold er sponsoreret

Tour de France er et af verdens mest prestigefyldte cykelløb, og hvert år samles flere millioner af fans foran tv-skærmene for at følge med i løbet, og i sommeren 2022 er det første år nogensinde, hvor man har mulighed for at kunne se Tour de France med start i Danmarks hovedstad, København. 

 

Få et abonnement til en streamingtjeneste

Er man cykelinteresseret, så har man nok fulgt med i Tour de France de tidligere år. Dog kan det være spændende for enhver dansker at følge med i år, hvor løbet starter i den danske hovedstad, København. 

Der er forskellige steder, hvor man har mulighed for at følge med i dette års Tour de France, og hvis man ønsker at se løbet hjemme fra stuen, så kan den bedste løsning være at oprette et abonnement på en streamingtjeneste, der tilbyder Tour de France live stream.

Fordelene ved at live streame Tour de France

Der er flere forskellige fordele ved at live streame dette års Tour de France. Først og fremmest har man mulighed for at opleve løbet besøge Danmark for første gang. Cykelløbet kan derudover bringe andre former for underholdning med sig. Man kan for eksempel gætte på, hvordan de forskellige ryttere vil klare sig, og dermed øge spændingen ved at se hver etape.

Hvor længe varer Tour de France?

Tour de France lægger sig blandt en af de største idrætsbegivenheder i verden. Løbet foregår over en periode på tre uger, og det foregår altid i juli måned. De fleste af løbets kilometer foregår på de franske landeveje, og der er mange, som kalder det for verdens hårdeste cykelløb.

Selvom Tour de France foregår på de franske landeveje, så har løbet tradition for, at de første par etaper skal køres uden for Frankrig – og i år er det som sagt i Danmark, at løbets startskud finder sted. Den 1. juli vil løbet begynde i København, hvor rytterne vil køre over Sjælland og Fyn og til Jylland, for derefter at fortsætte løbet mod Frankrig og de franske veje. 

Tour de France varer i tre uger, og lige om lidt er der derfor tid til mange timers god underholdning, hvis man vil sidde hjemme i stuen og følge med. Dog skal man huske at have undersøgt inden, hvordan man kan live streame det. På den måde er man helt sikker på ikke at gå glip af noget, når løbet lige om lidt ruller henover de forskellige streamingtjenester.