Fransk landstræner taler om problemerne med dansk Tour-start

Der er fortsat store udfordringer for den danske Tour de France start i 2021. Tour’en kolliderer nemlig med landevejsløbet ved de olympiske lege i Tokyo. En udfordring også den franske landstræner Thomas Voeckler har bemærket. “Det er en meget kompliceret situation. At bede de bedste bjergryttere droppe Tour de France for et muligt resultat ved OL er en umulig situation. Vi håber stadig at der vil blive vundet en løsning”, udtaler Thomas Voeckler til det franske medie RMC Sport ifølge CyclingNews.com. Voeckler henviser i sit citat til, at ruten i Tokyo netop passer godt til bjergstærke ryttere.

Tour de France arrangørerne, ASO, har bedt arrangørerne af den danske Tour-start, planlagt til 2.- 4. juli, at få rykket, så løbet starter en uge tidligere. Dette kan dog umiddelbart ikke lade sig gøre grundet EM i fodbold i København!

Årets Tour de France indledes den 29. august i Nice.

Husk at den 6. juli udkom den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.