To speedskatere afrunder de danske OL-udtagelser

Speedskaterne Viktor Hald Thorup og Stefan Due Schmidt er udtaget til vinter-OL i Beijing. Det danske hold bliver dermed på 62 atleter.

Det danske hold til vinter-OL kommer til at bestå af 62 atleter. DIF’ bestyrelse har afsluttet rækken af udtagelser med speedskaterne Viktor Hald Thorup og Stefan Due Schmidt. Begge stiller op i disciplinen massestart, mens Viktor Hald Thorup også deltager i 5.000 meter individuelt.

Både Viktor Hald Thorup og Stefan Due Schmidt deltog også ved OL for fire år siden, hvor begge kom i finalen i massestart, og hvor Viktor Hald Thorup med en femteplads blev noteret for det bedste danske individuelle resultat nogensinde ved et vinter-OL.

Vinter-OL løber fra 4. februar til 20. februar 2022 og afvikles i den kinesiske hovedstad Beijing. Danmark deltager med det største hold til et vinter-OL nogensinde. I alt er holdet på 62 atleter fordelt på fem sportsgrene – 29 kvinder og 33 mænd.