DIF, Team Danmark og Danske Spil indgår samarbejde

Danske Spil bliver olympisk partner og kommer samtidig til at være partner på DM-ugen og forskellige breddeinitiativer i idrætten.

Når Danmarks Idrætsforbund (DIF) for første gang afholder DM-ugen i sommeren 2022, bliver det med Danske Spil som partner. Ligesom Danske Spil er med ombord, når de danske atleter tager til vinter-OL i Kina om cirka 100 dage. Det nye partnerskab indeholder desuden prisen ’Årets Idrætsforening’ samt andre breddeidrætsinitiativer.

Partnerskabet understreger ifølge Niels Erik Folmann, der er adm. direktør i Danske Licens Spil, Danske Spils engagement i dansk sport.

”Det engagement ser vi frem til at manifestere ved konkrete aktiviteter i samarbejdet med DIF og Team Danmark. For Danske Spil har breddeidrætten og eliteidrætten altid været afhængige størrelser, og vi støtter derfor begge dele med glæde.”

Samarbejdet er indgået via Sport One Danmark, der varetager Team Danmark og DIF’s kommercielle interesser.

”I samarbejdet med Sport One Danmark, Team Danmark og DIF har vi fundet en stærk kommerciel platform, der giver os mulighed for at understøtte idrætten i Danmark på flere niveauer, samtidig med at vi ser et værdi- og interessefællesskab komme stærkt til udtryk,” siger Niels Erik Folmann.