Silkeborg sælger spiller til svensk klub

NordicBetligaklubben Silkeborg IF har solgt 21-årige Jeppe Okkels til det svenske tophold IF Elfsborg. Offensivspiller skifter med omgående virkning.

“Når vi har sagt ja til det svenske tilbud på Jeppe Okkels, er det først og fremmest af sportslige grunde. Det er ingen hemmelighed, at Jeppe har haft svært ved at bide sig fast i Kent Nielsens startformation, og det har været et ønske fra hans side at få lov at skifte, hvis det rigtige tilbud kom. Med tilbuddet fra IF Elfsborg kunne vi få tingene til at hænge sammen økonomisk, og derfor har vi sagt ja”, siger sportschef Jesper Stüker. “Den transfersum, vi har fået for Jeppe Okkels giver os mulighed for at agere på transfer-markedet for at finde en erstatning”, fortsætter SIF’s sportschef.

“Det hele er gået meget hurtigt, og dette bliver en dag, jeg husker. Det er med vemod, jeg forlader SIF, der har været min klub gennem hele min opvækst, og jeg skylder stor tak til mange gode mennesker i klubben. Elfsborg er imidlertid en chance, jeg ville ærgre mig over at gå glip af. Jeg har brug for spilletid, og det er der udsigt til her. Det ligner et godt match. Jeg er glad for, at SIF også i denne situation udviste format”, udtaler Jeppe Okkels.