DR klar med mere OL end nogensinde før

DR er med døgnet rundt og sender over 1.000 timers OL-fjernsyn, når næsten 100 atleter i op mod 20 sportsgrene er klar til at kæmpe om medaljer til Danmark fra fredag den 23. juli 2021.

Både i Tokyo og fra OL-studiet på toppen af Experimentarium i Hellerup går DR helt tæt på atleternes jagt på guld, sølv og bronze. Danskerne får masser af direkte udsendelser, opdateringer og sammendrag på tv og streaming, i radioen, på mobil, tablet eller pc.

Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sport, siger: “Sport fascinerer, begejstrer og skaber fællesskaber, som vi lige har set ved det helt forrygende fodbold-EM. Et sommer-OL binder os også sammen som nation, når vi græder og jubler med de danske atleter. Her bliver sport den store samtale, og den skal DR selvfølgelig være med til at løfte. Det er vi utroligt stolte over, og vi kommer til at give danskerne et OL, som de aldrig har oplevet det før”.

DR’s OL-studie er denne gang placeret i en glaspavillon på tagterrassen på toppen af Experimentarium i Hellerup. “Sammen med Eksperimentarium i Hellerup har vi på deres tagterrasse skabt Danmarks første Olympic Park med storskærm, hvor danskerne kan heppe på vores helte. Det er også her vores OL-studie er som et af omdrejningspunkterne for DR’s dækning af først de Olympiske og senere de Paralympiske Lege”, siger Anders Kern Boje.

Publikum har fri adgang til tagterrassen, mens DR transmitterer fra Tokyo. Det bliver blandt andet muligt at følge OL og PL på storskærm og selv prøve nogle af de olympiske og paralympiske discipliner. Selvfølgelig under hensyntagen til gældende corona-retningslinjer.