Arbejdernes Landsbank fortsætter som landsholdssponsor

På trods af tidligere meldinger fortsætter Arbejdernes Landsbank som sponsor for herre fodboldlandsholdet til og med 2022 i i overensstemmelse med den kontrakt, banken indgik med DBU i 2019.

Arbejdernes Landsbank kan fortsætte som sponsor, fordi ”Kviklånsloven” nu er lavet om, så banken igen må stå på landsholdets træningstøj side om side med spilfirmaet Oddset, Danske Spil.

”Vi glæder os rigtig meget til, at vi nu kan være en del af den kæmpe EM-fodboldfest, der finder sted i Danmark i næste måned. Vi har det bedste landshold i måske 30-40 år, som med sin offensive stil spreder glæde og begejstring og formår at samle befolkningen om et fællesskab. Det er nogle værdier og kvaliteter, som vi i høj grad kan identificere os med, og derfor er vi godt tilfredse med, at det igen er blevet muligt at fortsætte vores parløb med Herrelandsholdet og DBU,” siger Peter Froulund, direktør for kommunikation og marketing i Arbejdernes Landsbank.