Fodbold A/S giver godt overblik

Dansk fodbold har gennemgået en enorm udvikling de seneste 40 år. Fra at være en amatørsport til en professionel industri.

Den 12. april udkom bogen Fodbold A/S på forlaget Turbine. En fodboldbog, der har fokus på fodboldvirksomhed og alt det, der hører med til at drive de store virksomheder en fodboldklub er. For på ledelsesgangen træffes der beslutninger, der for afgørende betydning for de muligheder træner og spillere har inde på banen.

Fodbold A/S giver et super godt overblik hvordan de danske klubber er kommet til nutiden. I bogen får man på fornemmeste vis en historisk gennemgang af udviklingen hos de største danske fodboldklubber.

I Fodbold A/S fortæller Michael Moesgaard Andersen og Johan Moesgaard Andersen om mange af de dilemmaer og magtkampe, der er blevet udkæmpet i store danske klubber.

Fodbold A/S er en bog til dem, der gerne vil vide mere om, hvad der foregår på direktionsgangene og opnå større forståelse for og indblik i deres klub. Og samtidig en bog til dem, der selv har deres gang i bestyrelseslokalerne og direktionsgangene i både store og små klubber.

Bogen er 350 sider og har vejledende udsalgspris på kr. 249,-