AGF præsenterer overskud

Virksomheden AGF A/S, der stor bag superligaklubben AGF, har netop præsenteret resultatet for perioden 1. juli – 31. december 2020. Dette udviser et overkud før skat på 21,1 mio. kr.

Resultatet af primær drift udviser dog en tilbagegang sammenlignet med samme periode sidste år, idet resultatet af primær drift udgør ÷8,6 mio. kr. mod ÷0,5 mio. kr. sidste år. Dette skyldes coronakrisen. men perioden er positivt påvirket af transferindtægter, som udgør 23,2 mio. kr. mod 14,7 mio. kr. sidste år.

For regnskabsåret 2020/21 fastholdes koncernens resultatforventninger, om et positivt resultat før skat på mellem 15 og 30 mio. kr.

“For tredje regnskabsår i træk forventer vi et positivt resultat – og det skal endda ses i lyset af, at flere af vores kerneaktiviteter har været og fortsat er hårdt ramt af COVID-19 restriktionerne. Vi har dog været i stand til at tackle udfordringerne proaktivt, hvilket først og fremmest skyldes, at vi har en robust og bæredygtig forretningsmodel og en kompetent og hårdtarbejdende medarbejderstab”, udtaler Adm. direktør Jacob Nielsen.

Det er specielt salget af Mustapha Bundu til belgiske Anderlecht, der har haft stor effekt på regnskabet.