Bendtner tog 10 kg på hos Juventus

Da den danske angriber, Nicklas Bendtner, i 2012, skiftede til italienske Juventus, kom han til en klub med et helt andet forhold til spillernes fysik end han var vant til i England.

I den italienske klub fik spillerne kosttilskud og gennemførte et massivt styrketræningsprogram. “Jeg kan bare mærke, at jeg gør fremskridt. Bliver klart stærkere. Og det er ikke kun pillernes skyld. Vi træner anderledes”, skriver Bendtner i bogen Begge sider, og forklarer at antidopingmyndighederne flere kan kom forbi og intet ulovligt fandt.

Nicklas Bendtner henviser i bogen i samme forbindelse til rygterne om Zlatan Ibrahimovic store vægtforøgelse i forbindelse svenskerens ophold i Juventus skyldtes muskelopbyggende stoffer samt at den italienske klub i 1990’erne var involveret i en dopingskandale omkring brug af EPO.