Dette skal du spille på i aftenens VM-håndboldkampe

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du er sportsinteresseret, har det nok ikke gået din næse forbi, at VM i herrehåndbold endelig er startet. Til trods for, at den globale covid-19 pandemi stadig fylder meget i hele verden, er det blevet muligt stadig at afholde VM, og det er til stor glæde for mange sportsinteresserede mennesker. Som de forsvarende verdensmestre deltager Danmark selvfølgelig også, og deres første kamp i de indledende runder i gruppe D spilles i aften. Udover Danmarks kamp bliver der også spillet en række andre kampe i dag, så der er masser af god sport i dit TV resten af dagen. Hvis du har lyst til lidt ekstra spænding i disse indledende gruppekampe, kan du overveje at spille på nogle af kampene. Du skal gøre det for sjov skyld, men hvis du researcher lidt på eksperttips, kan du være heldig at få en lille gevinst ud af dine odds. Her i artiklen giver vi dig tre bud på håndboldkampe, du med fordel kan spille på i dag, hvis du ønsker lidt ekstra sjov til din fredag.

Spanien – Brasilien
I gruppe B spilles der i dag to kampe, hvoraf den første spilles mellem Spanien og Brasilien. Spanien træder ind i dette VM som forsvarende europamestre, så det bliver spændende at se, om de til denne slutrunde også kan præstere på topniveau og skaffe sig en topplacering. Brasiliens landshold plejer at være stærkere i fodbold end i håndbold, så til denne kamp forventes Spanien at være storfavoritter. Hvis du vil tilføje lidt ekstra spænding til kampen, kan du jo overveje at spille på Brasilien som vindere af kampen.

Tunesien – Polen
Senere på dagen udspilles den anden kamp i gruppe B mellem Tunesien og Polen. Tunesien har aldrig vundet medaljer til et verdensmesterskab, mens Polen senest vandt medaljer ved VM i 2015, hvor de fik en bronzemedalje. Polen må derfor siges at være favoritter til at vinde kampen, men der er ikke så langt mellem oddsene, som der er i kampen mellem Spanien og Brasilien. Det kan nemt gå begge veje, så du kunne også satse og spille på en uafgjort kamp.

Danmark – Bahrain
Sidst, men ikke mindst, skal Danmark selvfølgelig spille ved VM senere i aften. Danmark er forsvarende verdensmestre, og Bahrain har aldrig opnået en bedre placering end nummer 23 ved et verdensmesterskab, så Danmark er naturligvis storfavoritter til at vinde kampen. Det er dog ikke en selvfølge, at Danmark vil vinde kampen, så hvis du tør at satse, kan du spille på Bahrain som vindere af kampen, eller så kan du overveje at spille på Danmark som vindere af gruppe D eller måske endda som vindere af hele VM.