Guldduo er nye medlemmer af Sportens Hall of Fame

Ro-makkerparret Rasmus Quist og Mads Rasmussen, der vandt guld ved OL i London 2012, er begge blevet optaget i Sportens Hall of Fame som medlem nummer 36 og 37.

Det er første gang nogensinde er et makkerpar blevet optaget i Sporten Hall of Fame.

Sammen vandt de blandt andet VM-guld to gange, og de fik deres store folkelige gennembrud, da de vandt guld ved OL i London i 2012 efter et nervepirrende opløb. Nu kan de kalde sig medlem nummer 36 og 37 i dansk idræts mest eksklusive klub.

”Det er en kæmpe ære, og det er dejligt at få bekræftet, at det ikke kun er vores forældre, som synes, at vi gjorde det godt. Vi blev kåret til Årets Fund i 2002, i 2007 blev vi Årets Sportsnavn, og nu kommer vi med i Sportens Hall of Fame. Dermed kan man sige, at ringen er sluttet,” siger Rasmus Quist, mens Mads Rasmussen tilføjer:

”Det er fantastisk at komme i selskab med de andre store navne. Jeg har ofte siddet i Herning til sportsshowet og set dem blive optaget i Hall of Fame, og med hånden på hjertet kan jeg sige, at jeg er superstolt af, at vi nu er med i samme selskab.”