SkisportTopnyheder

Tysk sejr i indledningen på 4-bakketurneringen

Tirsdag blev den 69. udgave af 4-bakketurneringen i skihop omkring nytår indledt med konkurrencen i Obersdort.

Det blev tyske Karl Geiger, der sejrede foran polske Kamil Stoch og norske Marius Lindvik. Dagens favorit, tyske Markus Eisenbichler, leverede dagens længste hop på 142 meter, men måtte nøjes med en femteplads. Det blev også norsk på fjerdepladsen ved Halvor Egner Granerud.

“Jeg er virkelig stolt. Det var en speciel dag for mig. At vinde i Oberstdorf efter alt der er sket i de seneste uge er virkelig fantastisk”, udtalte dagens vinder efterfølgende med henvisning til at han både er blevet far til en datter og har haft Covid-19 i de seneste uger.

Anden konkurrence i 4-bakketurneringen er fredag i Garmisch-Partenkirchen.