Kenneth Jonassen vinder af Team Danmark og Salling Groups trænerpris

Cheflandstræner i badminton, Kenneth Jonassen er af årets vinder Team Danmark og Salling Groups Trænerpris.

”Kenneth Jonassen er i mine øjne verdens bedste herresingletræner i badminton, og derfor er det meget fortjent, at han vinder prisen i det stærke felt, der var nomineret. Han har skabt et træningsmiljø i verdensklasse med fokus på stærke og tydelige værdier, som kendetegner miljøet i Brøndby Hallen. Dansk badminton står stærkt blandt andet på grund af det arbejde, Kenneth Jonassen står bag. Jeg har stor respekt for de flotte præstationer, vi ser hos de danske herresinglespillere, som konkurrerer mod nationer med langt flere ressourcer, end vi har i Danmark. Det skal vi være stolte af,” udtaler Team Danmarks direktør Lone Hansen.

Kenneth Jonassen var nomineret til prisen sammen med landstræner i kajak Mette Barfod og cheflandstræner i landevejscykling Anders Lund.