1. divisions tophold mister cheftræner

Viborg FF har været efterårets stærkeste hold i fodboldens 1. division, er ubesejret og fører ligaen med 38 point. Jacob Neestrup stopper, ifølge en pressemeddelelse fra Domkirkeklubben, grundet familiære omstændigheder. Men Neestrup har allerede nye nyt, gammelt arbejde. Han vender nemlig tilbage jobbet som assistenttræner i FC København.

Dermed får han ikke tid til at hygge sig med onlinespil på https://spiludenproblem.com

“Vi har løbende talt med Jacob om situationen gennem de seneste måneder, men det har været vores holdning at holde fokus på det sportslige, og derved først træffe en endelig beslutning efter sidste kamp. Vi har i løbet af weekenden og mandag intensivt evalueret forskellige løsninger, og havde håbet at holde ham som minimum resten af sæsonen, men det har vist sig at være umuligt, og derfor færdiggjorde vi mandag en endelig aftale med FC København. Vi har forsøgt alt, og Jacob har både været vores første- og andenprioritet, men vi må erkende, at der ikke er noget at gøre i forhold til den familiære situation, som vi selvfølgelig har stor respekt for”, skriver Viborg FF i en pressemeddelelse.

“Min private situation har ændret sig markant, da min kone og jeg har adopteret en pige i sommer. Det kræver et stort arbejde i forhold til at få skabt relationer til hele familien, og det er umuligt at få til at hænge sammen med at være cheftræner og bosiddende i Viborg. Vi har givet det en ærlig chance det seneste halve år, og har overvejet mange forskellige løsninger, men vi er nået til den endelige beslutning, at det bedste for os som familie er at flytte hjem til København, hvor vi er tæt på resten af vores familie, og vi derfor kan give vores pige de bedste betingelser for at skabe relationer på samme vilkår som alle andres børn. Den private del er hovedårsagen, og sammen med den, så er der opstået en uventet, attraktiv mulighed for mig i FCK, som jeg har valgt at sige ja til.

-Jeg ønsker Viborg FF alt det bedste, og jeg vil både følge og holde med klubben fremover. Jeg kommer helt sikkert til at sidde på tilskuerpladserne på Energi Viborg Arena og se med. Tak for tiden her, lyder det fra Neestrup.

32-årige Jacob Neestrup nåede 54 kampe som cheftræner for Viborg FF.