World Cup slalomsejr til schweiziske Zenhäusern i Italien

Schweiziske Ramon Zenhäusern vandt mandag World Cup slalomkonkurrencen i italienske Alta Dabia, der var årets første slalom World cup. Det var også 28-årige Zenhäuserns  første løb i denne sæson, og altså en perfekt start på den alpine sæson, som også kan bruges på spillesider uden om Rofus.

Over de to gennemløb var schweizeren, der kun var nr. otte efter første gennemløb, otte hundrededele af et sekund bedre end østrigske Manuel Feller, der blev nr. to. Feller startede i øvrigt som nr. 26, og var blot 13. bedst i første gennemløb.

Det blev også østrigsk på tredjepladsen ved Marco Schwartz, der var yderligere fire hundrededele af et sekund efter. På den følgende plads fulgte italienske Alex Vinatzer, der var bedst efter første gennemløb, og franske Victor Muffat-Jeandet, mens bedste nordmand blev Henrik Kristoffersen som nr. seks. Det blev også norsk på ottendepladsen ved Sebastian Foss Solevåg. Bedste svensker blev Kristoffer Jakobsen som nr. tolv.

“Jeg var en smule nervøs, da det var det første løb i sæsonen. Det er fantastisk at opdage, at jeg har et godt niveau, og ser frem til at køre igen imorgen i Campiglio”, udtalte dagens vinder efter sejren var i hus.