Pernille Harder nomineret til Årets Sportsnavn

2020 har været et udfordrende år – også i elitesportens verden. Men der har også været store lyspunkter. De tre sportsnavne, som har præsteret allerbedst, nomineres over de kommende uger til Danmarks fornemmeste sportspris, Årets Sportsnavn 2020, der uddeles i samarbejde mellem DIF og Team Danmark.

Den første nominerede til Årets Sportsnavn er fodboldspilleren Pernille Harder, som ikke nomineres for en enkelt præstation, men for et år hvor hun er gået fra sejr til sejr.

”Pernille Harder har haft et forrygende 2020. Ikke nok med, at hun har haft masser af succes med klubhold og landshold, hvor hun blandt andet vandt ’the double’ i Tyskland, spillede sig i finalen i Champions League og førte det danske landshold til lutter sejre i EM-kvalifikationen, så har hun også haft stor personlig succes. UEFA kårede Harder til Årets Spiller i Europa, og hun blev solgt som den dyreste kvindelige fodboldspiller i historien, hvilket understreger hendes kvaliteter og værdi. Summen af disse holdpræstationer og individuelle titler gør, at Harder er en indlysende nominering til Årets Sportsnavn 2020,” siger Niels Nygaard, der er formand i DIF og formand for dommerkomitéen bag Årets Sportsnavn 2020.