NordicBet LigaenTopnyheder

Hvidovre slog Esbjerg i fiskerbyen

Den danske 1. division er en liga med store overraskelser og ofte overraskende resultater. Endnu et kom tirsdag aften, da Hvidovre vandt over nedrykkerne Esbjerg, og ovenikøbet i den vestjyske by. 2-0 vandt Københavner-klubben på mål af henholdsvis Hakan Redzep i første halvleg og Tobias Thomsen i anden halvleg.

En mindre overraskelse kom i Kolding, hvor hjemmeholdet vandt sæsonens første sejr. Dette over Hobro. 2-1 blev resultatet efter at Denis Fazlagic og Oliver Drost bragte Kolding foran, mens Edgar Babayan reducerede ti minutter før tid.

Det er fortsat Viborg FF, der fører ligaen med 17 point efter syv kampe. Onsdag skal der spilles tre kampe, Skive-Vendsyssel, Fremad Amager-FC Helsingør og HB Køge-FC Fredericia.