Viborg FF i front af 1. division efter fem spillerunder

Efter fem spillerunder af sæsonens 1. division er Viborg FF i front af ligaen med 13 point. Onsdag blev det til en sikker 3-1 sejr hjemme over Vendsyssel FF. Jakob Bonde scorede to mål og Christian Sørensen et enkelt for klubben fra Domkirkebyen. I det 42. minut reducerede irske Tiémoko Konaté for Vendsyssel.

Onsdag måtte FC Helsingør, der ellers fik en god start på ligaen, notere det andet nederlag i træk. Dette 0-2 hjemme mod HB Køge. Målene blev scoret af Marius Elvius i det tiende minut og af Noble Okello i slutfasen.Begge hold har 9 point i ligaen.. Kolding IF har fået en forfærdelig start på ligaen med nu fem nederlag. Onsdag blev det hele 0-4 hjemme mod superliganedrykkerne fra Silkeborg. De fire mål blev scoret af henholdsvis Mads Kaslund, Emil Holen, Mathias Høgsolt og Svenn Crone