Fremad Amager vandt med tenniscifre

Hele 6-0 vandt Fremad Amager, da de lørdag indledte sæsonen i 1. division med en kamp i Sundby Idrætspark mod Vendsyssel. Hjemmeholdet var fuldstændigt dominerende. Efter elleve minutter bragte Reda Rabei Amager-klubben foran på et frisparksmål. Kort efter brændte udeholdet et straffespark, og derefter tog Fremad Amager helt over. Kristoffer Munksgaard og Emmanuel Tok gjorde det til 3-0 inden pausen. Munsgaard scorede til 4-0 efter 77 minutters spil og den 18-årige debutant Olakunle Olusegun sluttede kampen af med to scoringer. Forrygende sæsonstart for det ambitiøse Amager-mandskab, der dermed er i front af ligaen.

Lørdag slog superliganedrykkerne Esbjerg Skive 2-0 på udebane. Patrick Eglund og Joni Kauko scorede de to mål.

Søndag mødes FC Fredericia og Kolding IF i runden sidste opgør.