Fremad Amager vil forstærke sig yderligere

Fremad Amager har haft en forrygende periode i NordicBet Ligaen med hele ni kampe uden nederlag, hvilket har bevirket at københavnerholdet er rykket væk fra nedrykningsfaren.

Holdets nye sportsdirektør, russiske Timur Daguev, har dog ambitioner om at forstærke holdet yderligere i vinterpausen. ”Vi arbejder på et par spændende spillere. Jeg kan ikke garantere at det falder på plads, men jeg håber at kunne offentliggøre i hvert fald én eller to spillere yderligere inden længe,” udtaler Timur Daguev, der ikke umiddelbart har planer om at sælge spillere. “Jeg er sikker på at vi kommer til at få henvendelser, men vi har mest fokus på at holde truppen samlet og forstærke os. Selvfølgelig kan der komme bud som er så attraktive at vi vælger at sælge, men det er ikke vores udgangspunkt. Vi har ikke lagt skjul på at vi vil bringe dette her hold op i superligaen, og det er det, vi først og fremmest koncentrerer os om,” siger sportsdirektøren.

“Jeg elsker at være i Fremad Amager, og jeg er meget taknemmelig for den tillid som alle spillerne har vist mig. Vi har en rigtig stærk trup, og jeg tror at vi bliver endnu bedre i anden halvdel af sæsonen,” lyder det også fra den succesfulde russiske sportsdirektør.