Allan Ravn ny direktør i Fremad Amager

Tidligere topspiller Allan Ravn skal være ny direktør for NordicBet liga-klubben Fremad Amager. Den 46-årige Ravn erstatter Michael Jahn, der har siddet som direktør de seneste fem år.

Det er en utroligt spændende udfordring for mig, og jeg føler, at jeg har en baggrund og en erfaring som gør, at jeg er klar til at give mig i kast med det,” siger en glad Allan Ravn.

Den tidligere professionelle fodboldspiller, som er ved at gøre sin MBA færdig, har også en bred erhvervserfaring, ofte i jobs med en sportsvinkel. Allan Ravn har de seneste år arbejdet som konsulent, med rådgivning af virksomheder i procesoptimering, ledelse og vækst, og derudover har han været med i flere turn-arounds.

Allan Ravn har samtidig holdt sig godt og bredt orienteret i fodboldens verden, og har sideløbende med sit arbejde også rådgivet og coachet unge fodboldspillere, samt trænet på mange forskellige niveauer.

”Selv om der er meget store ambitioner i Fremad Amager, går jeg ydmygt til opgaven,” siger Allan Ravn.

”Fremad Amager er en klub med et meget stærkt fundament og en vigtig historie. Klubben har de seneste år rykket sig meget på kort tid, og der er ingen tvivl om, vi skal fortsætte den rejse. Men vi skal gøre det med respekt for det fundament, som Fremad Amager hviler på,” siger han.

Allan Ravn tiltræder officielt den 1/7, men vil i juni måned indgå i et tæt makkerskab med den afgående direktør, Michael Jahn, for at få den bedst mulige start i jobbet.