TV2 sikrer sig rettighederne for La Liga frem til 2024

TV2 har sikret sig rettighederne til at vise den spanske fodboldliga. La Liga, til og med 2024.

TV-stationen med base i Odense overtog rettighederne til den spanske ligafodbold i januar, efter at streamingtjenesten Strive havde siddet på rettighederne.

“At vi nu får et langvarigt forhold til LaLiga, er jeg overordentligt glad for. Vi har i vores hidtil relativt korte forhold oplevet en stærkt passioneret samarbejdspartner i LaLiga. En liga, der er eksponent for både noget af det mest seværdige fodbold i Europa, og som huser en stor del af verdens største fodboldstjerner. LaLiga er på kort tid blevet en kernerettighed, som vores seere og brugere på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY har taget særdeles godt imod”, forklarer TV”s sportschef Frederik Lauesen.