Betaling for TV-rettigheder stopper

Stort set alle sportsbegivenheder i Europa er sat på standby. Heriblandt de danske fodboldligaer. Dette får TV-rettighedshaverne til de danske ligaer til at stoppe deres betalinger. Nordic Entertainment Group (NENT), der viser de fleste af de danske fodboldkampe.

“Vi foretager ikke yderligere betalinger for begivenheder, som er blevet udskudt, og hvis udskydelserne fører til aflysninger, forventer vi, at rettighedsejerne honorerer deres kontraktlige forpligtelser og refunderer de betalinger, vi allerede har foretaget”, forklarer Anders Jensen, der er direktør i NENT i en pressemeddelelse.

NENT, der også ejer rettighederne til en række store udenlandske sportsevents, har også sænket priserne over for deres kunder, da de ikke har kunne levere de lovet kampe.