Brøndbys spillere og andre ansatte går ned i løn

Som hos konkurrenten FC København er der hos Brøndby IF nu også indgået en aftale om en reduktion af spillerlønningerne. Dette grundet coronakrisen.

Superliga-truppen, den sportslige ledelse, den kommercielle og administrative ledelse samt direktionen i klubben givet håndslag på at gå 20 procent ned i løn i tre måneder.

“Siden Danmark og 3F Superligaen blev lukket ned for nogle uger siden, har vi løbende vurderet myndighedernes udmeldinger og gennemgået mulighederne for at få Brøndby IF mest ansvarligt igennem Corona-krisen. Hvordan kan vi skabe omsætning, hvor kan vi tilpasse vores udgiftsniveau, hvilke hjælpepakker har vi adgang til og så videre. Meget af dette i samspil med vores fans og partnere. Denne lønreduktion viser det store fællesskab, der er internt og den store ansvarlighed, der er i organisationen”, forklarer ddministrerende direktør Ole Palmå.