Strive Sport sender International Champions Cup

International Champions Cup (ICC) har siden lanceringen i 2013 opnået status som den absolut bedste sommerturnering inden for international topfodbold. Tidligere vindere tæller klubber som Manchester United, Paris SG, Real Madrid og Barcelona. Turneringen giver også en forsmag på, hvordan nyindkøbte spillere, trænere og holdopstillinger fungerer, før de respektive ligaer begynder.

Sammenlagt spilles der 18 kampe i 17 byer i Europa, USA, Singapore og Kina. Den første kamp er mellem Roma og mexikanske Guadalajara den 17. juli. Turneringen afsluttes i Stockholm med topmødet mellem Atlético Madrid og Juventus den 10. august.

Kampene kan ses på enten streamingtjenesten Strive Sport eller på tv-kanalen Strive Sport TV, som er tilgængelig hos Altibox och Telia. Billetter til kampen mellem Atlético Madrid og Juventus kan købes gennem Friends Arena.