7 ting man kan lave på en roadtrip

Road trips og lange køreture. Nogle gange er de nødvendige, hvis man skal se en udekamp langt hjemmefra. Nogle elsker dem, mens andre vil gøre næsten alt for at undgå en længere køretur. Der er heldigvis en masse ting man kan planlægge, så turen bliver en sjov optakt til selve kampen. 

Optag turen
Har man en sportsblog, er det en oplagt mulighed for at optage en video og dermed producere noget interessant indhold til deling på bloggen. Man kan enten tage selfies undervejs, finde en souvenir fra hvert sted man stopper, optage små videoklip på smartphone eller tablet. Nogle har måske endda et Gopro eller lignedende (det behøver ikke være dyrt, se f.eks her for forskellige prisklasser) så man kan optage længere videoklip, der kan redigeres når man kommer hjem igen.

Audiobøger
At lytte til en lydbog eller en podcast kan både være lærerigt, sjovt, spændende – alle genrer er repræsenteret. Der er ingen risiko for at blive køresyg af, at prøve at læse, man løber ikke tør for lys og det bedste er, at man kan lytte sammen som en gruppe. Der findes mange forskellige hjemmesider og apps for lydboger, Audible er en af de mest populære.

Mysterier og gåder
Gåder eller mysterier er glimrende hjernearbejde, og de giver en masse at snakke om som en gruppe. De fleste af os kender en eller flere gåder, men for inspiration, kan en lang række interessante gåder findes online. 

Serier og film 
Teknologien vi har til rådighed idag betyder, at man kan downloade en lang række film eller serier, hvis man planlægger sin tur på forhånd. Mobiltelefon, tablet eller laptop – man kan selv vælge sit yndlingsdevice og så hente hvad man gerne vil se via eksempeltvis NETFLIX. Selv hvis man ikke har planlagt noget indhold på forhånd, stiller de fleste telefonabonnementer data  nok til rådighed, så man kan streame ting på farten, uden at det dræner al månedens data.

Spil 
De fleste af os har et eller flere yndlingsspil, som enten er tidsfordriv eller ligefrem nydelse. Har man en Iphone eller Ipad kan man på App store finde tusinder af apps og spil og via online bet sider kan man finde klassiske spil som casino, bingo og sportsbetting.
Helt traditionelle spil som kort eller brætspil kan man med fordel pakke hjemmefra, og på den måde være en større gruppe involveret i samme spil. 

Hjælp hinanden
Når man nu alligevel sidder i bilen sammen i så mange timer, hvorfor så ikke hjælpe en ven? Er der nogen i bilen der skal til at søge efter nyt job, så kan man hjælpe med at skrive eller rette han/hendes CV. Måske prøver nogen at finde succes gennem online dating. Man kan sammen kigge profilen igennem og give hjælpsom feedback og gode råd.

Lær et nyt sprog
Det er umuligt at lære et nyt sprog på en enkelt køretur, men man kan helt sikkert lære en række brugbare sætninger og formuleringer hvis man har et par timer til rådighed. Især hvis man kører gennem udlandet, er det en oplagt mulighed, da man kan afprøve sine sætninger når man stopper på vejen. Babbel er en glimrende app, da ideen er, at hver session varer omkring 15 minutter.