Nordic Entertainment Group forlænger Formel 1 TV-aftale til og med 2024

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har forlænget rettighederne til motorsportens fornemmeste klasse, Formel 1, med tre sæsoner yderligere, således at de allerede eksisterende rettigheder nu løber i fem sæsoner – til og med 2024-sæsonen.

Alt Formel 1 vises på Viaplay og NENTs TV-kanaler, og med danske Kevin Magnussen i front i selskab med verdensstjerner som Lewis Hamilton, Max Verstappen, Kimi Raikonen og mange andre, er der garanti for masser af spænding og action fra alverdens F1-baner

.

Forlængelsen af rettighederne gælder for Danmark, Norge og Sverige, og som noget helt nyt og ganske opsigtsvækkende tilføjes Finland i sæsonerne 2022-2023-2024. Viaplay lanceres i de kommende måneder på Island, og også her er Formel 1-rettighederne sikret fra og med den kommende sæson og fem år frem.

”På vegne af alle de fantastiske kollegaer, som arbejder med Formel 1, er jeg i dag rigtigt stolt. Vi leverer et topklasseprodukt, og i al ydmyghed har vores kollegaer været med til at åbne Formel 1 i Danmark op for en masse nye fans. Kevin Magnussen leverer varen; NENT leverer varen – og dét tilsat stjernestøvet fra verdensstjernerne i Formel 1 er en fantastisk cocktail. Med en lang femårig horisont, er jeg sikker på, at vi kan udvikle dækningen endnu mere til gavn og glæde for alle motorsports-interesserede danskere”, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sport.