Di Maria afslører om Messi eller Ronaldo er den bedste han har spillet med

Di Maria har spillet på hold med både Messi og Ronaldo, og nu afslører den spinkle argentiner i et interview hvem af dem han syntes er den bedste.

Angel Di Maria har haft fornøjelsen af at spille sammen med mange af verdens absolut bedste fodboldspillere gennem en flot karriere, der både har budt på kontrakter i Real Madrid, Manchester United og nu altså Paris Saint Germain. Derudover har han igennem hans karriere også været en vigtig brik på det argentinske landshold, hvor han i mange år har spillet sammen med Lionel Messi.

Den hurtige argentiner blev kendt da han i 2010 skiftede fra Benfica til Real Madrid, hvor han som bekendt blev holdkammerat med Cristiano Ronaldo. Her nåede han at vinde Champions League inden han i 2014 skiftede til Manchester United, hvor han blev holdkammerat med Englands topscorer Wayne Rooney. Her blev han kåret til årets spiller i klubben, inden han i 2015 blev solgt til PSG, hvor han siden har spillet.

Angel Di Maria” – (CC BY-SA 2.0) af Global Panorama

Di Maria fortæller for nyligt i et interview med TyC Sports, at det har været som en drøm der gik i opfyldelse at få lov at spille med nogen af hans generations bedste spillere som Ibrahimovic, Rooney, Ronaldo og Messi hvor han dog giver mest ros til hans landsmand fra Argentina. Han uddyber i interviewet, og fortæller at Messi er den bedste af de fire, mens han beskriver Cristiano Ronaldo som et monster med en fodbold. Derudover får Neymar som han til dagligt spiller med i PSG også nogle pæne ord med på vejen. Således fortæller han at hans nuværende holdkammerat er en nydelse for fodbolden, da han, som de fleste brasilianere, spiller fodbold for at have det sjovt.

Di Maria kårer dog Messi som den bedste spiller han har spillet sammen med, og mange mener også at han er den bedste der nogensinde har spillet. Dog er der dem der mener at spilleren mangler at vinde trofæer med landsholdet, som det bliver beskrevet i af https://indkast.dk/nyhed/. Formår Di Maria og Messi at vinde et trofæ med argentina, kan der dog næppe være meget diskussion tilbage.

Både Messi og Neymar har som altid gang i en god sæson, og de lægger således godt placeret på topscorerlisten i henholdsvis La Liga og Ligue 1. Spørger man https://sport.tv2.dk/video/ gør det samme sig gældende for Ronaldo der virkelig er i målform for Juventus. De står derfor alle tre med fine muligheder for at komme langt i Champions League, hvilket betyder at det bliver utroligt spændende at følge dem, mens vi går ind i den afgørende fase af sæsonen.

Specielt Champions League bliver interessant, for som det ser ud nu, ligner det at det bliver en af de mest tætte og derfor også mest underholdende Champions League sæsoner i mange år. Vi kan bare kigge på bookmakere som https://extra.bet365.dk/news/da/ der tilbyder spil på sport, for her tegner der sig hurtigt et billede af de resterende hold. Sidste års Premier League mestre fra Manchester City er nemlig favoritter til at vinde til odds 5.00 mens de forsvarende Champions League vindere fra Liverpool giver odds 5.50. Lionel Messi og FC Barcelona følger trop med odds 7.00 inden vi finder Angel Di Marias PSG til odds 8.00. Der er altså ikke stor forskel i oddsene, og det vidner om at det bliver en tæt affære.

Angel Di Maria vil dog 100% håbe at ham og Neymar endelig kan bringe trofæet hjem til Paris, hvor de for alt i verden ønsker at vinde det eftertragtede trofæ.