Dansk Tour de France-start har brugt forkerte tal

Politiken skriver, at selskabet bag den danske Tour de France start i 2021 og en række partnere til dette har brugt forkerte tal for at markedsføre begivenheden. Dette oveniløbet efter at man er blevet oplyst om at tallene er forkerte. På flere websitets har det fremgået at det franske etapeløb blev set af 3,5 milliarder tv-seere verden over, mens tallet reelt set er mellem 10 og 20 millioner mennesker per etape. Det har også fremgået af den tidligere startby Düsseldorf skulle have opnået en reklameværdi på 443 millioner euro, hvilket Deloitte har regnet sig frem til er cirka 100 millioner euro for meget. Fejlen er påpeget for mere end fire måneder siden, men har altså fortsat fremgået af en række websites.

Der skal fra 2. til 4. juli afvikles tre etaper i Danmark.