CyklingTopnyheder

Dansk verdensklasse-kærestepar kører sammen i parløb

Det danske banelandshold bevidste ved sidste uges bane EM i hollandske Apeldoorn, at når det gælder banecykling er Danmark i verdensklasse. Fire medaljer i olympiske discipliner vandt de danske ryttere. Fantastisk præstation.

Torsdag afholder cykelklubben DBC sæsonens åbningsstævne i Ballerup Super Arena. Her kan tilskuerne opleve flere af de nykårede danske europamestre.

På torsdagens startlister står nemlig blandt andre den tredobbelt EM-medaljevinder Lasse Norman (guld i holdforfølgelse og parløb samt sølv i omnium), vinderne af EM i parløb Julie Leth/Amalie Dideriksen samt Julius Johansen, der ligeledes var en del af det danske 4000 meter hold. Desuden deltager også unge Matias Malmberg, der imponerede med en sjetteplads i pointløbet i EM i Apeldoorn.

“Vi er super glade for at kunne præsentere de danske verdensklasseryttere ved vores stævne. Forhåbentlig kan de tiltrække masser af tilskuere, og være med til at skabe nogle rigtig gode cykelløb”, vurderer DBCs sportschef Kenneth Røpke.

Torsdagens stævne byder blandt andet på DM i scratch, DM i holdsprint samt Gert Frank Memorial parløb. I parløbet kører kæresteparret Lasse Norman/Julie Leth sammen.

Entré til stævnet koster kr. 50,- eller der er adgang med DBCs medlemskort plus en. Dørene åbner kl. 17:00, første løb er kl. 18:00. Der er åbent i DBC Caféen med blandt andet flæskestegsburger på menuen.

DBC (Dansk Bicycle Club) er Danmarks ældste og største cykelklub med tæt på 1000 medlemmer. Klubben arrangerer vinteren igennem en række cykelstævner i Ballerup Super Arena.