Guld til det danske kvindelandshold i beach håndbold

Onsdag aften sejrede det danske kvindelandshold i beach håndbold, under World Beach Games, der er blevet afholdt i Doha.

Med en flot sejr over Ungarn på2-0 kunne det danske kvindelandshold i beach håndbold onsdag aften stille sig øverst på skamlen ved World Beach Games i Doha.

Legene er det seneste skud på den olympiske stamme, hvor Danmark har stillet med 26 atleter i 4 idrætsgrene: beach håndbold, skateboard, aquathlon og kitefoil racing. Skateboard debuterer på det olympiske program ved OL i Tokyo 2020, og kitefoil racing er på programmet ved OL i Paris i 2024.

”Det er en virkelig flot debut, vi har fået til World Beach Games. Og det, at det danske kvindelandshold så tilmed henter en guldmedalje hjem, er bare endnu en fjer i hatten. Holdet har leveret suveræne præstationer hele vejen igennem, og det, at de både kan slå stærke nationer som Ungarn, USA og Brasilien, siger meget om deres styrke,” siger Mikkel Sansone Øhrgaard, der er chef de mission for den danske delegation til World Beach Games.