Supertalent blev yngste vinder af spansk klassiker

Sidste år dobbelte juniorverdensmester, Remco Evenepoel fra Deceuninck-Quick Step blev lørdag historiens yngste vinde af den spanske klassiske Clasica San Sebastian. Et løb der blev kørt i sin udgave nr. 39. Evenepoel er blot 19 år og 190 dage, og er dermed også den yngste til at vinde et WorldTour løb nogensinde.

“Jeg kan ikke tror at dette er sket. J forventede det ikke. Det er utroligt. At vinde løbet var en af mine drømme, og nu har jeg gjort det i min første optræden. Det er utroligt og vidunderligt”, lød det fra Evenepoel efter sejren, hvor han kørte alene de sidste 25 km.

Den unge belgier vandt 38 sekunder foran næste gruppe, hvor Greg Van Avermaet fra CCC sikrede sig andenpladsen. Mikkel Honoré, holdkammerat med vinderen, blev nr. 40.