Dansk sportsdirektør til norsk team

Efter fire år i sportsdirektørstolen hos det Skive-baserede cykelteam, coloQuick, hvor han sammen med resten af teamet har skabt et af de mest talentfulde og mest vindende danske cykelhold, har 52-årige Christian Andersen besluttet at søge nye udfordringer.

Christian Andersen tiltræder fra årsskiftet som sportsdirektør hos det norske prokontinentalhold, Uno-X Development Team, hvor han gør fem af de nuværende coloQuick-ryttere selskab.

“Det har været en fantastisk rejse, og det har været en fornøjelse at arbejde med ryttere og staff, som har gjort det muligt at nå dertil hvor vi er i dag. Det er med stor vemod at jeg skal tage afsked med holdet og jeg vil gerne sige tak til alle på og omkring holdet for et uforglemmeligt samarbejde”, udtaler Christian Andersen.