Fremad Amager tager afstand fra racistiske tilråb

Under torsdagens pokalkamp mellem Fremad Amager og FC Midtjylland stoppede dommeren kampen midlertidigt i et par minutter. Der skulle eftersigende have været abelyde fra tilskuere, ifølge beretningen fra dommerne.

Hjemmeholdet tager stor afstand fra dette. “Vi tager meget, meget stor afstand fra racistiske tilråb, og vi har total nultolerance over for tilråb af den slags. Vi har et anti-racistisk ståsted på den side af Sundby Idrætspark”, udtaler Adm. direktør for Fremad Amager, Michael Jahn.

“Vi undersøger sagen til bunds i samarbejde med vores sikkerhedsstab, og før det, har jeg ikke yderligere kommentar. Jeg vil kommentere yderligere på sagens omstændigheder, når vi har været i dialog med de relevante parter i sagen”, uddyber direktøren.