Stort drama i ishockey-VM kvartfinalerne

Torsdagens kvartfinaler ved ishockey-VM i Slovakiet blev ekstremt spændende og afgjort på de små marginaler.

Specielt opgøret mellem Schweiz og Canada blev et stort drama. Blot 0,4 sekunder fra sluthornet udlignede Canada til 2-2, og fem minutter og syv sekunder inde i overtiden afgøre Mark Stone det for Canada. En hård afgørelse for Schweiz.

I opgøret mellem Finland og Sverige udlignede Marco Anttila for Finland til 4-4 mindre end halvandet minut for den ordinære kamp sluttede. I overtiden afgjorde Sakari Manninen det for Finland. Efter at have vundet guld ved de seneste to verdensmesterskaber er Sverige dermed ude allerede i kvartfinalen

Desuden slog Rusland USA med 4-3, mens dagens mest spændende opgør stod mellem Tjekkiet og Tyskland, hvor tjekkerne vandt 5-1.

Lørdagens semifinaler bliver dermed:

Rusland-Finland
Canada-Tjekkiet