Strive redder El Clásico-festen

Det klassiske fodbolddrama mellem Barcelona og Real Madrid er en enestående oplevelse i hele fodboldverdenen. Nu kan de danske fans nyde dramaet tre gange på under en måned. Strive Sport har sikret sig rettighederne til det klassiske opgør i Copa del Rey.

Så sent som i går aftes risikerede det danske fodboldpublikum at gå glib af opgøret mellem to af verdens største klubber i den spanske cup. Nu står det imidlertid klart, at Strive Sport ud over La Liga også sender semifinalen mellem holdene i Copa del Rey. Dermed kan de danske fodboldfans se frem til at se alle tre akter i verdens største klubholdmatch på Strive Sport.

“Det er fantastisk at kunne vise et historisk og klassisk fodbolddrama. Det var oplagt for os at erhverve rettighederne til dobbeltopgøret i Copa del Rey. Strive er jo fansenes kanal, og de her kampe hører naturligt hjemme hos os”, siger Kristian Hysén, administrerende direktør i IMG Nordic, som ejer Strive Sport.

Alle kampe sendes på Strive Sport i Danmark, Norge og Sverige. Den første semifinale spilles i morgen 6. februar kl. 21.00, og de andre semifinaler den 27. februar kl. 21.00 efterfulgt at La Liga-matchen den 2. marts kl. 20.45. Kampen i morgen kommenteres af Morten Glinvad.