Fem spanske fodboldspillere testet positiv for COVID-19

Til juni kommer der forhåbentlig gang i de spanske fodboldligaer igen. Planen er at starte ligaerne igen til juni. Dog uden tilskuere på stadion.

Inden fodbolden igen kan rulle i det store land på den iberiske halvø, bliver alle spillerne i de to øverste spanske ligaer testet for COVID-19. Indtil videre er fem unavngivne spillere testet positive. Dette kan forsinke genstarten af ligaerne endnu mere. 

Imen du venter på at der igen kommer igang i La Liga kan du bruge ventetiden på hygge dig med online spil. Der er masser af muligheder for at vinde penge online. Og du kan oveniløbet spille casino uden rofus, når du skal have tiden til at gå.

Under alle omstændigheder skal de spillere, der er testet positive i karantæne. Øvrige spillere kan starte træningen, dog endnu individuelt. Desuden skal der tages en lang række øvrige forbehold frem til genopstart af fodboldligaerne. Blandt andet kommer der regler for hvor mange, der må være i omklædningsrum og beskidt træningstøj skal opbevares efter nøje beskrevet regler

De seneste kampe i de to spanske ligaer blev spille den 11. marts. Efter 27 kamp af La Liga fører Barcelona med 58 point, men Real Madrid har to point færre. Nr. tre er Sevilla med 47 point. 

Spanien er blandt de lande i verden der er hårdest ramt af coronavirus og COVID-19. Over 26.000 er døde og omkring 225.000 er testet positive for virussen.