HB Køge i front af NordicBet Ligaen på trods af uafgjort

Efter ti spillerunder er HB Køge i front af NordicBet Ligaen med 22 point. Dette på trods af at de søndag satte en 2-0 føring overstyr, og måtte nøjes med 2-2 hjemme mod FC Helsingør. Martin Koch havde med to mål før pausen ellers bragt Køge-holdet i en god position.

Nr. to i tabellen med 19 point er Viborg FF, der søndag spillede 3-3 hjemme mod Thisted. Fredericia er på tredjepladsen efter en komfortabel 2-0 sejr over Lyngby hjemme. Næstved er rykket frem på fjerdepladsen efter en sejr på 2-1 hjemme over Fremad Amager. I søndagens sidste kamp slog Silkeborg Nykøbing FC 3-1.

Sidst i tabellen er fortsat FC Roskilde, der ellers slog Hvidovre suverænt 3-0 hjemme søndag. Roskilde har 6 point, mens Fremad Amager er næstsidst med 9 point, og Hvidovre tredjesidst ligeledes med 9 point.