Tilskuertallet til Ishockey-VM har passeret 400.000

Gruppepillet ved VM i ishockey i Danmark er nu afviklet, og har været en rigtig stor succes. Dette både sportsligt, men også rent tilskuermæssigt.

439.237 tilskuere overværede de 56 indledende kampe. Et fantastisk tal der giver et gennemsnit på 7.843 tilskuere per kamp i de to arenaer, Royal Arena i København og Boxen i Herning. Det er fortsat Sverige, der har bedst gennemsnit med 10.910 tilskuere i gennemsnit til deres syv kampe i Royal Arena. Danmark er noteret for 10.653 i gennemsnit til de syv indledende puljekampe i Boxen i Herning.

Rusland er det tredje mest populære hold med et gennemsnit på 9.627 tilskuere til deres kampe. På de næste pladser på denne rangliste følger Slovakiet, Tjekkiet og Schweiz. Alle hold der har spillet deres kampe i Royal Arena i Danmarks hovedstad.

Færrest tilskuere har der være til Norges kampe med 6.053 tilskuere i gennemsnit. Dette er mindre end til Koreas kampe! Næstdårligst har der været besat til Frankrigs kampe med gennemsnit 6.380 tilskuere på plads.

Annonce: