Danmark endte på tiendepladsen ved Ishockey-VM. Sverige slog Rusland i blå/gul Royal Arena

Efter et nederlag til Letland på 1-0 i Boxen i Herning er Danmark ude af årets ishockey-VM. Danmark endte dermed historiens første A-VM på hjemmebane på en tiendeplads. Slovakiet, der blev nr. fem i pulje A, blev nr. 9.

Sverige satte en tyk streg under deres favoritværdighed ved at slå Rusland 3-1 i en Royal Arena totalt udsolgt og dækket i blå/gule farver. Sverige kom ellers bagud 0-1 efter en intens start på kampen. Men bevidste siden det høje niveau. Det sidste mål blev dog scoret, da russerne havde taget målmanden ud i de sidste minutter.

Torsdag er det tid til nedenstående fire kvartfinaler:

USA – Tjekkiet kl. 16.15, Jyske Bank Boxen, Herning
Finland – Schweiz kl. 20.15, Jyske Bank Boxen, Herning
Rusland – Canada kl. 16.15, Royal Arena, København
Sverige – Letland kl. 20.15, Royal Arena, København