VM-billetsalget har passeret 300.000

Målet for arrangørerne bag ishockey-VM i Danmark har hele tiden haft 300.000 solgte billetter som et mål. Dette mål er nu nået.

Intet andet sportsarrangement i Danmark har tidligere generet så stort et billetsalg, der endda kan nå at blive større, da der stadig er billetter til salg.

“Der var en ambitiøs målsætning om at sælge 300.000 billetter til VM i ishockey. Ambitiøs – fordi det i givet fald ville være ca. dobbelt så mange billetter, som der blev solgt til EM i herrehåndbold i 2014. Interessen både fra danske og internationale tilskuere er stor, og det at billetsalget runder de 300.000 solgte billetter før første puck er givet op, er imponerende og ikke mindst glædeligt”, udtaler Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark, der støtter det store event.

VM indledes som bekendt fredag med kampe i både Royal Arena i København og Boxen i Herning.