NordicBet LigaenTopnyheder

Storsejr til Fremad Amager i 1. division

Fremad Amager har scoret rigtigt mange mange mål i 1. division i denne sæson. Det fortsætter de med. Onsdag blev det til hele fem af slagsen, mens FC Helsingør blot scorede et enkelt mål i opgøret i Sundby Idrætspark.

Markus Bay satte gang i målscoringen allerede efter otte minutters spil. Topscore Kristoffer Munksgaard, der også lagde op til Bays mål, gjorde det til 2-0 efter 21 minutters spil. Syv minuttere senere blev Jonas Henriksen noteret for et selvmål efter endnu en afslutning af Mungsgaard.

Efter pausen var det Pierre Larsens tur til at komme på måltavlen, Teddy Berggvist reducerede for udeholdet., men hjemmeholdets anføre og U21-landsholdsspiller Lukas Engel gjorde det til 5-1.

Dermed er Fremad Amager noteret for 15 point og er lige nu på tredjepladsen. Viborg, der torsdag skal møde Silkeborg på udebane fører med 17 point. Syv hold ligger ekstremt tæt. Seks går til oprykningsspillet.