Parasport

Dobbelt paralympisk mester er udtaget til legene i Paris

For sjette gang i sin karriere skal 40-årige Peter Rosenmeier fra Hadsund repræsentere Danmark ved de Paralympiske Lege. Den danske bordtennisprofil er endnu aldrig vendt hjem fra et PL uden en medalje.

Det er 20 år siden, Peter Rosenmeier i sidste minut modtog et wild card til de Paralympiske Lege i Athen og overraskede de fleste ved at vinde en bronzemedalje i bordtennis. Siden er det blevet til to PL-titler og samlet set over 140 internationale medaljer i en storslået karriere, og han er fortsat solidt plantet på toppen af verdensranglisten i klasse 6.

I år er det allerede blevet til turneringssejre i Polish Open og Lignano Open, og optakten til PL i Paris har været tæt på optimal for det danske bordtennises, der tager til PL med et klart mål om at vinde sin sjette PL-medalje.

“Jeg er virkelig spændt på PL i Paris. Det bliver super, superfedt og intenst med mange danske tilskuere, og det altoverskyggende mål for mig er at vinde en medalje igen”, siger Peter Rosenmeier